ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

Печат и новини от Michelin

„Оценки и коментари“ за гуми – Michelin улеснява решението за покупка на гуми като обогатява своя уебсайт с обратна информация от потребителите

„Оценки и коментари“ за гуми – Michelin улеснява решението за покупка на гуми като обогатява своя уебсайт с обратна информация от потребителите

Търсите подходящата гума? Кой може да отговори на вашите въпроси по-добре отколкото една общност от потребители на гумите Michelin?

На септември Michelin обогати своя уебсайт http://www.michelin.bg като интегрира онлайн център за преглед на гуми с цел да улесни решението за покупка на гуми.
По този начин потребителите вече имат свое лично ръководство за покупка, което ще направи избора на нови гуми възможно най-лесен.
За всяка гума Michelin потенциалните купувачи ще могат да намерят:

  • Обща оценка
  • Оценка на различните работни характеристики
  • Коментари на потребителите

За тази цел Michelin кани потребителите да оценят своите гуми Michelin за леки автомобили по следните критерии: сцепление и спиране на сухо, сцепление и спиране на мокро, пробег, горивна ефективност, комфорт и ниво на шума, както и да опишат своят опит с гумите Michelin.

Новия раздел за преглед на гуми Michelin също така е в пълно съответствие със стратегията MICHELIN Total Performance. „Разделът „Оценки и коментари“ – нагледен пример за това колко ценим отзивите на нашите потребители, е в съответствие с нашата философия да продаваме работни характеристики, а не просто гуми“ обяснява Реми Попер, Регионален Mаркетингов Директор за Michelin Централна и Южна Европа. „Макар че би било по-лесно да разграничим един конкретен показател, в Michelin разработваме нашите гуми по начин, който предлага максимални резултати по няколко критерия едновременно, без компромис с която и да било от характеристиките на гумите, които са еднакво важни за потребителите:  безопасност при всякакви условия, дълъг пробег и енергийната ефективност. Именно това наричаме Michelin Total Performance!“

С раздела „Оценки и коментари“ в своя уебсайт Michelin още веднъж отговори на потребителските нужди от повече информация, достъпна онлайн и навреме. Онлайн коментарите дават на потребителите бърз достъп до информация, която им помага да вземат информирано решение по-бързо и по-лесно от всякога.  Наличието на ясна и лесна за разбиране система от типа „коментар/оценка“ ще стане още по-важно за потребителите и изключително ценно за Michelin.

КОНТАКТ С МЕДИИТЕ

Simona LUPICA

PR Manager

simona.lupica@michelin.com