ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ НА MICHELIN


Нашите гуми със високотехнологичен дизайн са създадени в отговор на различните изисквания на днешните шофьори. За да ви дадат най-добрия съвет за гуми, експертите на MICHELIN вземат предвид стила ви на шофиране, вида на автомобила ви и сезонните условия.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


Чат

Според наличността на агентите

Телефон

008001194492

От понеделник до петък
09:00 – 19:00 ч.

E-mail

24/7НАШИТЕ ОБЕЩАНИЯ
НАСОКИ ЗА ПОДХОДЯЩАТА ГУМА

Гумите MICHELIN използват най-съвременни технологии, които ни позволяват да предлагаме решения за различните стилове и навици на шофиране на нашите клиенти. Оценяваме интереса на клиентите към технологията ни, поради което експертите от екипа за обслужване на клиенти на MICHELIN винаги са на разположение, за да отговорят на въпросите им.

ПО-ЛЕСНА ПОКУПКА

След като намерите подходящите гуми, нашите онлайн експерти с радост ще ви помогнат да откриете трите най-близки до вас търговски обекта на дистрибутори, където можете да ги купите и да бъдат монтирани на автомобила ви!

СЛЕДПРОДАЖБЕНА ПОДДРЪЖКА

MICHELIN е насреща дори след покупката. Можете да се свържете с нас по телефон, имейл и чат на живо, за да зададете всички свои въпроси относно гумите или просто да поговорим за протектори и сцепление! Не се колебайте да се свържете с нашите експерти.