Certified center
МЕДИНА МЕД РУСЕ
Monday 08:30 - 17:30
Tuesday 08:30 - 17:30
Wednesday 08:30 - 17:30
Thursday 08:30 - 17:30
Friday 08:30 - 17:30
Saturday 08:30 - 14:00

Отзиви By Google

Йордан Йорданов

Много бързо ослужване, но нещо "куца" в организацията на работата....не ми направиха и обявената от А1 отстъпка от 25% при монтаж на закупените от тях 4бр. гуми...направиха само тази за гумите(35% от базовата) ...която се равнява на продаваните уж "намалени" ценина гумите и обезмисля монтажа на гумите в самата фирма, заради малко по-високите от на другите места цени за монтаж, демонтаж и баланс.

Boris Mandzhukov

Супер екип, днес ми се наложи спешно да мина от там пожене ми се пръсна гумата. Супер гуми на много добри цени. Момчетата бяха много разбрани с проблема и свършихме работа за 20мин. Евала за коректното отношение към клиентите !!! Не съм от Русе, но пак бих ви посетил.

Yordan Yordanov

Прекрасно място ! Чудесен екип ! Бързо и професионално обслужване, добри до много добри цени.

Angel Georgiev

Спокойно и компетентно свършена работа,дадоха и препоръки за експлоатацията на гумите!Коректно отношение,харесаха ми! Ангел

Milen Minchev

Аматьори! След като им обясних проблема си ми казаха че ще го оправят, оказа се че нямат нужната апаратура, но въпреки това ме таксуваха за свършена работа?! В допълнение оплуха зимни гуми доставени от германия че не били хубави, те доставяли по хубави (месец по рано при запитване по Телефона отговориха че не предлагат чисто зимни гуми (за товарни автомобили) защото никои не ги търси и купува)?!
Дистрибутор – Изглед от улицата
Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+