summer bg tdp

MICHELIN AGILIS +

 • Гуми за ван

Дълготрайна и икономична: решението за вашия бизнес.

С MICHELIN Agilis+ пестите до 150 литра гориво⁽¹⁾… а с технологията „MICHELIN Total Performance“ са съчетани повече работни характеристики

 • летни

  летни

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

По-сигурна

Безопасно шофиране, с 2 метра по-къс спирачен път на мокро⁽²⁾.

По-здрава

ПЛЮС ЗДРАВИНАТА НА ГАМАТА MICHELIN AGILIS И ЕКСПЕРТНИЯТ ОПИТ НА MICHELIN В ДЪЛГИЯ ПРОБЕГ.

ТЕХНОЛОГИЯ

ПРЕДПАЗИТЕЛИ СРЕЩУ СТРАНИЧНО ТРИЕНЕ

По-здрава: Каучуковата смес, разработена за страници на тежкотоварни гуми, осигурява по-голяма устойчивост на износване. 8 защитни пояса срещу изтриване, разположени върху страниците, предпазват гумата при всякакви обстоятелства.

КАУЧУКОВА СМЕС СЪС СИЛИЦИЕВ ДВУОКИС

По-голяма сигурност: По-доброто сцепление на мокро скъсява спирачния път с 2 метра ⁽³⁾. По-голяма икономия на гориво: По-ниското съпротивление при търкаляне спестява до 150 литра гориво ⁽²⁾.

Какво казват хората
5.00/5
★★★★★
★★★★★
Глобална оценка въз основа на 4 2
2 мнения
★★★★★
★★★★★
5 / 5

За работещи момчета

Виктор - 11 април 2016

Препоръчвам този модел за момчетата с транспортери - на път винаги - сняг и лете. Когато работиш по 10 часа в бус или ван - гумите са особено важни. Този модел на Мишлен ползвам вече 3 години - и пак си закупих същите. Надявам се да изкарат и те толкова. Сигурни и с много дълъг пробег.

Превод на това ревю
 • ПОВЕДЕНИЕ НА СУХО
 • ПОВЕДЕНИЕ НА МОКРО
 • ДЪЛЪГ ПРОБЕГ
 • сцепление със сняг
★★★★★
★★★★★
5 / 5

Универсален "боец"

Иван - 8 март 2016

Лекотоварните гуми на Мишлен - Аджилис+ използвам и зиме и лете. Разчитам на тях дори в "коловози" на пътя при зимни условия. Уникални са. Бих ги препоръчал на всеки с транспортен бус -тръгнал да върши работа - няма да има грижи.

Превод на това ревю
 • ПОВЕДЕНИЕ НА СУХО
 • ПОВЕДЕНИЕ НА МОКРО
 • ДЪЛЪГ ПРОБЕГ
 • сцепление със сняг
/ 1
Притежавате ли тази гума?

Това е най-подходящата гума за мен?

предлагани размера за тази гума

Джанта

16''
Широчина 185
Височина 75
Диаметър 16
Тobap 104
Скорост R
ПРАВНИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

⁽¹⁾Изчислена икономия с MICHELIN Agilis+ в сравнение с предходното поколение гуми, за дизелови превозни средства, изчислена въз основа на изминато разстояние от 70 000 км и на базата на тестове за съпротивление, проведени от TÜV SÜD през 2012 г. (с размери 195/65 R 16C 104/102 R).

⁽²⁾Изчислена средна икономия с MICHELIN Agilis+ в сравнение с предходното поколение гуми, за дизелови превозни средства, изчислена въз основа на изминато разстояние от 70 000 км и на базата на тестове за съпротивление, проведени от TÜV SÜD през 2012 г. (с размери 195/65 R 16C 104/102 R).
⁽³⁾Средно, в сравнение с предишното поколение гуми. Спирачен тест на мокро, проведен от TÜV Süd през 2012 г. на размери 195/65 16C 104/102 R (60-20 км/ч).

Не се препоръчва за кемпери За кемпери, Мишлен препоръчва гуми с маркировка “CP”, специално проектирани за по-високи натоварвания при такъв тип возила. Офертата на Мишлен за гуми с маркировка „CP” e MICHELIN AGILIS camping.
Запазете качеството и ефективността на Вашите гуми. Изтеглете нашето ръководство с препоръки за безопасност, за да научите повече за нашите съвети за безопасност и употреба.

 

Тази услуга може да съдържа преводи от Google. Щракнете тук за Декларация за ограничена отговорност на Google