michelin press mp4 4

Michelin разкриват Новата MICHELIN PRIMACY 4 сигурност както в ново така и в износено състояние

Последният тест на ADAC (Съюзът на автомобилистите в Германия) потвърди водещата позиция в ново състояние на гамата  Primacy от 2015 г

Верни на мисията си за устойчиво подобряване на мобилността на клиентите, те разкриват найновата актуализация на своята гама PRIMACY : новата гума MICHELIN PRIMACY 4 , еталон за безопасност. След три години на разработване, тази гума осигурява високо ниво на работните характеристики на мокри настилки, още с първата употреба до износването до законовия индикатор на износване (1,6 мм). Новата гума на Michelin за тазгодишния летен сезон отговаря на необходимостта от висококачествено представяне дори и в износено състояние като подобрява дългосрочните работни характеристики.

Благодарение на използването на еластомери от последно поколение, новата гума MICHELIN PRIMACY 4осигурява много високо ниво на сцепление на мокра настилка от първия до последния километър, без да прави компромис с дълготрайността.  За да постигне това ниво на сцепление, шарката на протектора е оптимизирана: тя е с нов дизайн, който представя поквадратни и по-малко скосени протекторни канали, които способстват за подобряването на водния клиренс дори, когато гумата е към края на живота си. По този начин, както нова, така и износена, MICHELIN Prcy4 предлага отлично ниво на работните характеристики при спиране върху мокри настилки.

michelin cikk 4 egy
michelin cikk 4 ketto
  • 0,9 м = средно по-кратък спирачен път в сравнение с преките конкуренти при нов протектоp
  • 2,8 м = това е доста по-кратък спирачен път при износен протектор
  • 18 000 км = издържа средно 18 000 км повече, потвърждавайки дългосрочните работни характеристики на новите гуми, проектирани от Michelin

Освен това, новата гума MICHELIN PRIMACY 4 опростява отчитането на степента на износване. В допълнение към наличието на традиционния индикатор за износване върху рамото, на долната част на протекторните канали е поставена и маркировка на Michelin . Тези два метода позволяват на потребителите бързо и лесно да определят степента на износване на гумите си .

michelin cikk 4 harom

Новата гума MICHELIN PRIMACY 4 е конкретна демонстрация на стратегията на групата Michelin: потребителите трябва да могат да шофират безопасно, през целия живот на гумите, до законовия индикатор за износване от 1.6 мм.  Освен това, последният тест на ADAC потвърди водещата позиция в ново състояние на гамата  Primacy от 2015 г MICHELIN Primacy 3, която е класирана на 1-во място от 16 гуми и й е присъдена оценка “ДОБЪР” (“GUT”), най-високата оценка, давана от ADAC. MICHELIN Primacy 3 постигна найдобър резултат в изпитването с оценка “силно препоръчвана” с 68 процента от общия резултат (Пътнически автомобили, издание март 2018 ).Какво е заключението на експертите: много добре балансирани гуми, добро представяне във всички области, първи във всички класирания по отношения на износването .

mp4 cikk 4

MICHELIN Primacy 4, следващото поколение доказала се серия на MICHELIN Primacy, все още продължаваща да поддържа високо ниво на производителност, но и в същото време  разширяваща го до гуми в износено състояние.

MICHELIN Primacy 4 е на пазара от януари 2018 г и е пуснала 64 размера:

• 7 размера по 15”
  • 17 за размера по 16”
  • 30 размера по 17”
  • 10 размера по 18”

michelin cikk 4 negy
Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт