ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

РЪКОВОДСТВО ЗА ШОФИРАНЕ

Гама зимни гуми Michelin.

Michelin 15 II 2012

Зимни гуми

Зимни гуми за леки автомобили

Сега в действителност можете да се насладите на шофирането в зимни условия. При тежките зимни условия, които затрудняват движението в цяла Европа, е наложително да се гарантира, че Вашето превозно средство е добре подготвено, за да се справи с преобладаващите атмосферни и пътни. Моля, обърнете внимание: Зимните гуми са законово изискване в някои страни. условия. Намерете зимната гума MICHELIN, подходяща за Вашия автомобил. Изберете всичко приложимо за вашето превозно средство, за да изберете най-подходящата гума, или разгледайте нашата пълна гама зимни гуми.
Моля, обърнете внимание: студени гуми Времето законово изискване в някои страни.

Зимна гума MICHELIN Alpin. Създадена за градски, многофункционални и семейни автомобили

Шофирайте в пълна безопасност при всякакви метеорологични условия. Създадена за градски, многофункционални и семейни автомобили, MICHELIN Alpin е най-икономичната (1) зимна гума – тя ви осигурява 35% по-дълъг пробег в сравнение със средните стойности на пазара. Революционната каучукова смес на MICHELIN, наречена „Helio compound“ (която съдържа слънчогледово олио), се използва за по-добро сцепление върху мокри и заледени пътища. Идеална за най-взискателните условия, технологията „Full Active Tread“ подобрява силата на сцепление, спирачната способност и стабилността.

MICHELIN Pilot Alpin е зимната гума за автомобили с много високи технически показатели и спортни модели

Тази зимна гума е специално създадена и одобрена за най-мощните коли на пътя: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 и M6, Mercedes C-Class, E-Class, AMG E-Class, SL, S-Class, CLS, SLR и Maybach, Porsche Boxster, 911 и Porsche Panamera. MICHELIN Pilot Alpin е също достъпна и във версията с нулево налягане (runflat) за серията BMW 3.

Зимни гуми за автомобили 4х4 и SUV

Зимна гума MICHELIN Latitude Alpin. Това е гумата на спортните автомобили с висока проходимост за зимно шофиране.

По-сигурна за шофиране, както и устойчива при спиране и с по-голяма сила на сцепление при студени климатични условия, зимната гума MICHELIN Latitude Alpin е предназначена за многофункционални и компактни автомобили 4x4. За по-голяма стабилност и сцепление, технологията Stabiligrip съчетава два вида различни ламели за по-добро сцепление и по-голяма стабилност в сняг.

MICHELIN Latitude Alpin HP е гумата на спортните автомобили с висока проходимост за зимно шофиране.

Предназначена за автомобили 4х4 от висок клас, MICHELIN Latitude Alpin HP е хомологирана за Mercedes GL, ML и R Class, и BMW X5 (във версията с нулево налягане - ZP).

Зимни гуми за лекотоварни автомобили и каравани

Зимна гума Michelin Agilis Alpin. Предназначена за всички лекотоварни автомобили.

Гумата Michelin Agilis Alpin предоставя високо ниво на работни характеристики за професионалните потребители при всички зимни условия. Гумата се захваща за снега като с нокти, за да предостави по-голяма стабилност, благодарение на технологията Stabiligrip.

(1)Като се вземат предвид пробега и енергийната ефективност

ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩИТЕ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ MICHELIN

Въведете информация за вашия автомобил, размер гума или нужди за шофиране и ние ще ви дадем съвет.

Наскоро прегледани статии

Все още няма преглеждани статии

  • ЛЕК АВТОМОБИЛ
  • SUV - 4X4
  • ВАН – КАРАВАНА
Loader