ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

High performance

ИЗКУСТВОТО НА УСКОРЕНИЕТО

Michelin 08 VIII 2013

ИЗКУСТВОТО НА УСКОРЕНИЕТО

Представете си Вашето мечтано тестово шофиране. Вие, най-новият BMW M5 и няколкостотин километра по най-живописните пътищата на Европа. А след това и най-голямото предизвикателство: обиколка на прочутата писта „Нюрбургринг“. Още от излизането си на пазара новият BMW M5 получава широко обществено одобрение като най-добрия седан. Вие сте на път да разберете защо.

Вашата стартовата линия е някъде по шикозните улиците на Париж – дизайнерите на автомобила биха одобрили. Вашето тръгване не остава незабелязано с отекването на гърления тътен на 560 коня. Но в градския лабиринт BMW M5 се промъква безшумно. В един момент е там, а в следващия го няма. Възхитените погледи остават леко озадачени от най-забележителната черта на този високоскоростен автомобил: ускорението. Неговият двигател V8 M TwinPower Turbo Ви позволява да достигнете скорост от 100 км/ч за изумителните 4,3 секунди. Бягайки от гравитационното притегляне на столицата, откривате удоволствието от това колко елегантното и прецизно се справя M5 с натовареното градско движение с често спиране и потегляне.

ДА ПОДЛОЖИМ КРАСОТАТА НА ИЗПИТАНИЕ

Великолепният стайлинг на най-новия модел M5 на BMW оправдава неговото ултра-спортно наследство. Това, което кара тази красота да ускорява сърдечния ритъм, е душата на вдъхновеното инженерство. Пътуването из цяла Франция е идеален начин да се насладите на комфорта на пилотската кабина, докато изпробвате способностите на автомобила. Но след като стигнете в Германия, автомагистралата е Вашата реална възможност да се усетите неговото легендарно ускорение в действие. Успокоително е да откриете колко гъвкаво и прецизно е управлението на M5, когато увеличаващото ускорение Ви притиска към седалката. А сега нека доведем радостта от пътуването до един изненадващ завършек. Нека любопитството Ви примами до епичния комплекс за моторни спортове „Нюрбургринг“ в Бавария. Тук на пистата „Нордшлайфе“, или Северна дъга, можете да изпробвате същите завои, използвани за тестовете на M5, по-специално по време на разработването на неговите гуми. Колко от неговия потенциал от 305 км/ч можете да достигнете?

ЕДНА ВДЪХНОВЕНА КОМБИНАЦИЯ

Обединяването на дизайн и инженеринг с цел създаване на нещо толкова специално, колкото M5, е сериозно постижение. То изисква съвкупност от въодушевени умове. Само за създаването на гумите BMW работи в тясно сътрудничество с Michelin в продължение на 2 години. Техници от двете компании съсредоточиха общите си усилия върху повишаване на удоволствието от шофирането, основавайки своята работа на една гума, която се е доказала както на пистата, така и на пътя. В този процес те създадоха близо 1200 прототипа на гуми и 1000 гуми от предварителни серии, като ги тестваха на пистата „Нордшлайфе“ в Германия и тестовите писти на Michelin в Ладу, Франция. Всеки може да изпита резултатите от тази съвместна работа и да превърне своето мечтано тестово шофиране в реалност!

СЪЗДАДЕН ЗА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ

BMW избра да оборудва последния си модел М5 с гумата MICHELIN Pilot Super Sport. Със своята свръх-технологична комбинация от брекер Twaron®, протектор от „Комбинирана каучукова смес“ и Променливо контактно петно 2.0, тя предоставя вълнуващото шофиране, което BMW M търси, като същевременно осигурява прецизно управление, спортен дух и безопасност.

За да откриете най-близкия до вас търговец, отидете на адрес michelin.bg

ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩИТЕ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ MICHELIN

Въведете информация за вашия автомобил, размер гума или нужди за шофиране и ние ще ви дадем съвет.

Наскоро прегледани статии

Все още няма преглеждани статии

  • ЛЕК АВТОМОБИЛ
  • SUV - 4X4
  • ВАН – КАРАВАНА
Loader