ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ НА MICHELIN


Нашите гуми със високотехнологичен дизайн са създадени в отговор на различните изисквания на днешните шофьори. За да ви дадат най-добрия съвет за гуми, експертите на MICHELIN вземат предвид стила ви на шофиране, вида на автомобила ви и сезонните условия.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


Чат

Според наличността на агентите

Телефон

008001194492

От понеделник до петък
09:00 – 19:00 ч.

E-mail

24/7

Уведомяваме ви, че комуникацията ни чрез Messenger, чат, електронна поща или телефон вероятно ще бъде записана с цел подобряване на качеството на нашите услуги. Записите се съхраняват за срок от 6 месеца. Вашите лични данни ще бъдат използвани единствено от Michelin, за да отговаря на вашите въпроси и искания на информация. Имате право да поискате копие от, достъп до, коригиране на или да направите възражение срещу съхраняването на вашата лична информация. За да направите това, моля свържете се с contact@tc.michelin.eu като предоставите доказателство за идентификация.

НАШИТЕ ОБЕЩАНИЯ
НАСОКИ ЗА ПОДХОДЯЩАТА ГУМА

Гумите MICHELIN използват най-съвременни технологии, които ни позволяват да предлагаме решения за различните стилове и навици на шофиране на нашите клиенти. Оценяваме интереса на клиентите към технологията ни, поради което експертите от екипа за обслужване на клиенти на MICHELIN винаги са на разположение, за да отговорят на въпросите им.

ПО-ЛЕСНА ПОКУПКА

След като намерите подходящите гуми, нашите онлайн експерти с радост ще ви помогнат да откриете трите най-близки до вас търговски обекта на дистрибутори, където можете да ги купите и да бъдат монтирани на автомобила ви!

СЛЕДПРОДАЖБЕНА ПОДДРЪЖКА

MICHELIN е насреща дори след покупката. Можете да се свържете с нас по телефон, имейл и чат на живо, за да зададете всички свои въпроси относно гумите или просто да поговорим за протектори и сцепление! Не се колебайте да се свържете с нашите експерти.