Търсене на гума
Намерете дистрибутор

ДНИ НА ПИСТАТА 2023: MICHELIN И СПОРТНОТО ШОФИРАНЕТО, ЕДНА НЕОТМИРАЩА СТРАСТ

Обикновен търсач на силни усещания или пък заклет любител на спортното шофиране? Michelin са с вас по време на дните ви на пистата, за да ви помогнат да се отдадете на страстта си към спортното шофиране с гумите, които съчетават в едно безопасността и високата ефективност. Един цял ден, изпълнен със забавление!

Какво представляват дните на пистата?

Това са дни на спортното шофиране, които се провеждат на специално пистово трасе и се организират от клуб или любители на спортното шофиране. Елате с любимия си автомобил и тествайте своите гуми Michelin по време на дните на пистата. Често на този ден предлагаме по нещо уникално: съвети за шофиране, подготовка за пистово шофиране, препоръчително налягане и вълнуващи спортни приключения. Наш специалист ще бъде неотлъчно до вас.

Ангажимент от най-високо равнище,

Michelin са дългогодишен участник в автомобилния и мотоциклетния спорт, в които гумите са от ключово значение, с ангажимент от най-високо равнище, продължаващ вече повече от 40 години. Ето защо участието в дните на пистата са от значение за марката. Michelin оборудват най-високопроизводителните моторни превозни средства и най-талантливите пилоти и мотоциклетисти, участващи на състезанията на MotoGPTM, 24-те часа на Льо Ман и на Световният шампионат за издръжливост WEC. Резултатите и постиженията на Michelin са доказателство за тяхната непоколебима ангажираност, както и за качеството на технологичните им нововъведения в света на моторните спортове. Доверието, което изключителни състезатели гласуват на Michelin и на техния технически екип, им помага да продължават да обогатяват опита си и да го предоставят в услуга на всички привърженици на моторните спортове.

Сърце с място за всички състезатели

За да се насладите на дните на писта, адреналина и рекордно бързите обиколки при абсолютна безопасност, Michelin са разработили за вас няколко гами високопроизводителни гуми Те са подходящи за всички видове моторни превозни средства, леки автомобили и мотоциклети и могат да бъдат използвани както на шосе, така и на пистовото трасе.

За двуколесните:

Мотоциклетистите могат да избират от серията MICHELIN Power, която предлага гуми за всички категории мотоциклети и за всякаква употреба. Гумата MICHELIN Power GP е мултифункционална и осигурява оптимална управляемост както на шосето, така и на пистовото трасе. Ако пък имате нужда от гума, която е разработена специално за писти, но в същото време е разрешена и за употреба на шосе, тогава вашият избор е MICHELIN Power Cup 2. Сто процентовият пистов вариант на MICHELIN Power Slick² ще ви осигури максимално сцепление и непроменливи показатели през дните ви на пистата. А на водачите с най-високи изисквания предлагаме MICHELIN Power Performance, която ще им осигури ненадмината скорост, обиколка след обиколка.

Track days on your motorbike with MICHELIN tyres

За четириколесните:

Черпейки от богатият си опит, натрупан в моторните спортове от най-високо ниво, Michelin разработиха серията MICHELIN Pilot Sport, която предлага дълготрайни технически показатели както на шосето, така и на пистата. Шофирате предимно по шосе, но понякога разнообразявате с шофиране на писта, благодарение на дните на пистата? Тогава ще оцените гумата MICHELIN Pilot Sport 4 S и нейния превъзходен контрол и стабилност. Онези, които желаят да съчетаят скоростта, бързите обиколки и издръжливостта на сухи писти, избират MICHELIN Pilot Sport Cup 2, полугладката гума, одобрена за шофиране на шосе. И накрая, представяме MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R, правилният избор за тези, които се стремят към рекордно бързите обиколки. Благодарение на изключителното си странично сцепление със суха настилка и отличната прецизност при шофиране (1), тя осигурява допълнителното предимство, което е от жизненоважно значение.

Track days at the wheel of your car with MICHELIN tyres

Очакваме ви на дните на пистата 2023, за да изпробвате гумата на Michelin, която е най-подходяща за вас и за вашия автомобил!

Подгответе се добре за дните на пистата

Какви са рефлексите, които са ви нужни, за да извлечете максимума от дните на пистата при пълна безопасност? Проверете степента на износване на гумите си при определени условия на шофиране, регулирайте налягането, когато гумите са студени, потвърдете целевото налягане при горещи гуми, проверете състоянието на джантите, наличието на капачки на вентилите... С този ритуал трябва да започва всяка състезателна сесия през дните ви, прекарани на пистата. Готов ли сте за рекордна обиколка по време на дните на пистата 2023?

Всички полезни съвети за мотоциклети

и нашите полезни съвети за автомобили

Всички гуми на MICHELIN са проектирани така, че да могат да поддържат много високо ниво на сцепление до края на експлоатационния им живот.

(1) – Време за обиколка на писта - Вътрешно изпитване в Нардо, проведено от Michelin, през януари 2018 г, с автомобил PORSCHE 911 GT2 RS с размери на гумите 265/35-20 на преден мост и 325/30-21 на заден мост, с измерена стойност на скоростта -2.9сек./обиколка спрямо MICHELIN PILOT SPORT CUP 2. . Общата дължина трасето е 6,277 метра.

Намерете най-добрата гума за вашия автомобил
Търсене на гума
Търсене на гума