Car edito 6 4 tip1 dealer help and advice
Намерете дистрибутори на гуми близо до Вас за секунди
Кола
  • Кола
Кола
  • Кола
Намери ме

За дистрибуторите на гуми Michelin в България

Сервизи за гуми и автомобили

България е пълна с възможности, които ви дават шанс да тествате своя автомобил и да се насладите на неговия потенциал. Ние от Michelin знаем, че отличните автомобили, мотоциклети и скутери се нуждаят от отлични гуми, затова складовете на нашите упълномощени дистрибутори са заредени с най-новите ни продукти. Независимо дали обикаляте градските улици, карате своя офроуд джип или мотоциклет, или излизате да пришпорите спортната си кола или мотор, при нашите упълномощени дистрибутори на гуми има по нещо за всеки.

Ако не сте сигурни коя гама е най-добра за Вашия автомобил, някой от дружелюбните ни дистрибутори с радост ще Ви запознае с различните гуми и как всяка от тях ще се отрази на автомобила и Вашето шофиране. Преди покупката обаче, трябва да вземете предвид няколко неща, които ще улеснят процеса на избор.

Помислете за метеорологичните условия

Един от факторите, който трябва да се има предвид при покупката на гуми е климатът, с който ще се сблъскате. Докато почти в цяла България климатът е умерен и с малко валежи, се случва да има и горещи и студени дни, през които пътищата могат да станат хлъзгави. Не забравяйте, че сцеплението с пътната настилка е най-малко, когато тя е мокра, затова вероятността да загубите управление значително нараства.

Изберете гуми според терена

Друг фактор, който влияе върху избора на гуми, е теренът, по който ще пътувате или шофирате. Шофирането по шосе не изисква същата дълбочина на протектора или коравина, каквито предлагат всетеренните или офроуд гумите. Шофирането с правилните гуми за съответния терен потенциално намалява шума, допринася за по-равномерно износване на протектора и Ви предпазва от подхлъзване или затъване. Говорете с някой от нашите упълномощени дистрибутори, за да научите повече.

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт