Намерете дистрибутори на гуми близо до Вас за секунди

Или

 

За дистрибуторите на гуми Michelin в България

 

Сервизи за гуми и автомобили

България е пълна с възможности, които ви дават шанс да тествате своя автомобил и да се насладите на неговия потенциал. Ние от Michelin знаем, че отличните автомобили, мотоциклети и скутери се нуждаят от отлични гуми, затова складовете на нашите упълномощени дистрибутори са заредени с най-новите ни продукти. Независимо дали обикаляте градските улици, карате своя офроуд джип или мотоциклет, или излизате да пришпорите спортната си кола или мотор, при нашите упълномощени дистрибутори на гуми има по нещо за всеки.

Ако не сте сигурни коя гама е най-добра за Вашия автомобил, някой от дружелюбните ни дистрибутори с радост ще Ви запознае с различните гуми и как всяка от тях ще се отрази на автомобила и Вашето шофиране. Преди покупката обаче, трябва да вземете предвид няколко неща, които ще улеснят процеса на избор.

Помислете за метеорологичните условия

Един от факторите, който трябва да се има предвид при покупката на гуми е климатът, с който ще се сблъскате. Докато почти в цяла България климатът е умерен и с малко валежи, се случва да има и горещи и студени дни, през които пътищата могат да станат хлъзгави. Не забравяйте, че сцеплението с пътната настилка е най-малко, когато тя е мокра, затова вероятността да загубите управление значително нараства.

Изберете гуми според терена

Друг фактор, който влияе върху избора на гуми, е теренът, по който ще пътувате или шофирате. Шофирането по шосе не изисква същата дълбочина на протектора или коравина, каквито предлагат всетеренните или офроуд гумите. Шофирането с правилните гуми за съответния терен потенциално намалява шума, допринася за по-равномерно износване на протектора и Ви предпазва от подхлъзване или затъване. Говорете с някой от нашите упълномощени дистрибутори, за да научите повече.

Легенда

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Най-близкият дистрибутор

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Избран дистрибутор