Шофирай БЕЗОПАСНО, печели СИГУРНО

promo2021winter 1920x860 site

Купи 4 нови гуми Michelin, зимни или всесезонни, по време на периода на кампанията, от един от участващите в нея дистрибутори и се регистрирай, за да получиш своя ваучер / и да се регистрираш за участие в нашата лотария!

 1. Участващите в тази кампания продукти са новите зимни и CrossClimate гуми за леки автомобили, ванове и 4х4 автомобили на марката Michelin. 
 2. След като се регистрират, участниците в тази кампания ще получат известие за регистрация (потвърждение) не по-късно от 7 дни след регистриране. Ако регистрацията е валидна, участникът получава наградата си по същия имейл, който го информира за валидирането.
 3. Наградите са на обща стойност от 18840 евро, с ДДС. 
 4. Правилата за участие в кампанията са налични свободно за всички участници , на www.michelin.bg, където можете да намерите информация и за Политиката за поверителност и защита на личните данни. 
 5. За повече информация относно регистрационния статус, моля, свържете се с нас на promo.michelin@ota.ro.
 6. Кампанията е валидна само до изчерпване на наличностите
 7. Кампанията е валидна единствено в рамките на мрежата от дистрибутори на Michelin, участващи в тази кампания. Списък с участващите в кампанията дистрибутори можете да намерите на www.michelin.bg
 8. Един участник може да се регистрира само веднъж и да спечели не повече от 1 награда, дори ако е закупил повече от 4 нови зимни гуми  Michelin или нови гуми на Michelin от гамата CrossClimate. 
 9. Наградите на кампанията са:  ваканция за двама x 2, SONY PlayStation 4 & Gran Turismo / седмично, една раница Urban с лого на Michelin  / дневно.
 10. Изображенията са само с информативна цел.
 11. Кампанията се провежда между 15 октомври 2021 г. - 30 ноември 2021 г.. Покупката трябва да бъде направена в рамките на този период.
 12. Регистрацията трябва да бъде направена не по-късно от 10 декември.
Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт