Шофирай БЕЗОПАСНО, печели СИГУРНО

1130x360pxbg

Купи 4 нови гуми Michelin, летни или всесезонни, по време на периода на кампанията, от един от участващите в нея дистрибутори и се регистрирай за участие в нашата лотария!

 1. Участващите в тази кампания продукти са новите летни и CrossClimate гуми за леки автомобили, ванове и 4х4 автомобили на марката Michelin. 
 2. След като се регистрират, участниците в тази кампания ще получат известие за регистрация (потвърждение) не по-късно от 7 дни след регистриране. Ако регистрацията е валидна, участникът получава наградата си по същия имейл, който го информира за валидирането.
 3. Наградите са на обща стойност от 17.000 евро, с ДДС. 
 4. Правилата за участие в кампанията са налични свободно за всички участници , на www.michelin.bg, където можете да намерите информация и за Политиката за поверителност и защита на личните данни. 
 5. За повече информация относно регистрационния статус, моля, свържете се с нас на promo.michelin@ota.ro.
 6. Кампанията е валидна само до изчерпване на наличностите
 7. Кампанията е валидна единствено в рамките на мрежата от дистрибутори на Michelin, участващи в тази кампания. Списък с участващите в кампанията дистрибутори можете да намерите на www.michelin.bg
 8. Един участник може да се регистрира само веднъж и да спечели не повече от 1 награда, дори ако е закупил повече от 4 нови летни гуми  Michelin или нови гуми на Michelin от гамата CrossClimate. 
 9. Наградите на кампанията са:  един електрически Segway, една тротинетка/ седмично, един куфар Michelin / дневно.
 10. Изображенията са само с информативна цел.
 11. Кампанията се провежда между 29 март - 9 май. Покупката трябва да бъде направена в рамките на този период.
 12. Регистрацията трябва да бъде направена не по-късно от 15 май.

 

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт