MICHELIN - ДОВЕРЯВАТ НИ СЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ МАРКИ

Престижни производители на автомобили (Mercedes-AMGPorscheFerrari, Tesla…), мотоциклети (BMW MotorradHarley Davidson…) и велосипеди (BHMondraker, NukeproofSunn…) разчитат на гумите MICHELIN, за да оборудват превозните си средства и да предложат оптимално качество на шофиране.
MICHELIN продължават да печелят доверието им като не спират да разработват високотехнологични продукти и решения, все по-близки до вашите нужди, за да ви предложат един по-добър живот “на колела” 

Производителите гласуват доверие на гумите MICHELIN

MICHELIN работят в тясно сътрудничество с производителите на автомобили, мотоциклети и велосипеди, за да разработят гуми, проектирани специално за техните превозни средства. Прочетете историите...

Гуми по поръчка за безкомпромисни автомобилни марки

ОE гуми MICHELIN
Гуми MICHELIN за оригинално оборудване (ОE гуми)

ОE гумите се разработват съвместно в тясно сътрудничество с производителите, с цел да се постигне възможно на-добро качество на шофиране. Като доказателство за отличните си качества, гумите носят върху страницата си емблемата на конкретната марка.

Гумите MICHELIN, гуми, на които можете да се доверите

Много автомобили и мотоциклети се произвеждат с гуми MICHELIN като оригинално оборудване (OE гуми),като резултат от дългогодишното сътрудничество между производителите на тези марки и MICHELIN.
Изберете марката на автомобила си от списъка по-долу и открийте най-добрите гуми на MICHELIN.

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт