Търсене на гума
Намерете дистрибутор

MERCEDES-AMG В ПАРТНЬОРСТВО С MICHELIN


Преминаване на граници, изследване на нови територии, потапяне в неизвестното - всичко това изисква смелост и истинска страст.
Именно тази страст е двигателят на Mercedes-AMG и Michelin, бидейки новатори в своята област, да предизвикват статуквото и да преследват последователно своята визия за мобилност. Няма значение дали става въпрос за изключителни спортни автомобили и превозни средства от висок клас или за гуми.

Шофьорска академия “AMG” и Michelin

Проучете границите на възможностите си Насладете се на невероятните технически характеристики. Изживейте пълноценно всеки миг. Запознайте се със света на Шофьорска академия “AMG” Една необикновена общност от хора, почитатели на високия клас, чиито живот е посветен на индивидуализма и които споделят една и съща страст. Шофьорска академия “AMG” Ви предлага екстремни и уникални изживявания на легендарни състезателни писти, по зрелищни маршрути, на сняг и лед, с автомобилите  Mercedes-AMG. Приемайки предложение от Шофьорска академия “AMG”, вие получавате нещо повече от едно пътуване или програма: Станете член на най-бързото семейство в света!

Кликнететук за да разберете повече за Шофьорска академия “AMG”.

Mercedes-AMG & Michelin: създаващи заедно най-доброто изживяване с електрически автомобил

Вижте какво направиха MICHELIN и Mercedes-AMG, за да доведат до съвършенство гумата MICHELIN Pilot Sport EV.
Няколко месеца сътрудничество за разработването на гума, която да отключи пълния потенциал на новия Mercedes-AMG EQS и да създаде напълно ново, 100% наелектризиращо усещане за шофиране.

Mercedes-AMG & Michelin

Непрекъснатият им стремеж към най-високо качество и съвършенство е звеното, което ги обединява .
Заедно ние реализираме нашата визия за мобилност на пътя. 

Намерете най-добрата гума за вашия автомобил
Търсене на гума
Търсене на гума

Michelin разработва за Mercedes-AMG маркирани гуми.

Гумите на MICHELIN, маркирани с MO1 - MO2 или MO1-A, са специално проектирани от инженерите на Michelin, работещи в тясно сътрудничество с Mercedes-AMG. При разработването на гуми от висок клас, те използват своя опит, за да подберат най-добрите технологии и материали в зависимост от индивидуалните характеристики на всеки модел автомобил, като по този начин осигуряват превъзходни характеристики и комфорт на возене, както и наистина уникално изживяване при шофиране!

Разберете повече за маркираните гуми.

Намерете гумата MICHELIN, подходяща за Вашия Mercedes-AMG.