0 гуми отговарят на Вашето търсене

не намерихме резултат за Вашето търсене

НАМЕРЕТЕ ВАШИТЕ MICHELIN ГУМИ ЗА ЛЕК АВТОМОБИЛ

Това е нашият уебсайт за търсене на подходящите гуми за Вашия автомобил. За бърз и лесен начин за намиране на перфектните гуми за вашия автомобил, използвайте нашия селектор за гуми.

Можете да търсите по модел на автомобил или по размери на гумите - просто попълнете полетата от ляво на дясно. След това ние ви даваме най-добрите препоръки за гуми. Предоставяйте възможно най-много информация, за да можем да дадем възможно най-добрите препоръки.

След като намерите правилната гума, можете да видите нашите страници с общ преглед на продуктите, където подробно сме описали всичко, което трябва да знаете за гумата. След това използвайте сайта, за да намерите най-близкия търговец на гуми!


Правна информация

Посочените размери и/или скоростни индекси може леко да се различават от предписания оригинален размер, указан върху табелката на автомобила. Като обучен специалист, Вашият местен Дистрибутор на гуми ще Ви окаже нужната помощ при монтажа на предписаната гума, като:

 

  1. Уведоми собственика, ако скоростният индекс на гумите за смяна се различава от този на оригиналните гуми и максималната скорост на автомобила се ограничава до допустимата за гумите с по-ниския скоростен индекс.

  2. Определи дали са нужни корекции на налягането в гумите за алтернативния предписан размер.