MICHELIN
CrossClimate+
 • Гуми за лек автомобил
 • 3PMSF

  3PMSF

 • За кал и сняг

  За кал и сняг

 • Всички

  Всички

MICHELIN CROSSCLIMATE + | AutoZeitung
25 размери подходящи

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Гуми за лек автомобил

 • 3PMSF

  3PMSF

 • За кал и сняг

  За кал и сняг

 • Всички

  Всички

Сигурност, създадена да издържи при всякакво време

Най-добре продаващата се всесезонна гума в Европа [7], MICHELIN CrossClimate + е конструирана за отлична сигурност, създадена да издържи, и отличаваща се с много голяма дълготрайност във всякакви метеорологични условия [1-3].

• Всесезонна гума за шосе с висок фактор на сигурност, предназначена за всякакви метеорологични условия
• Отлично сцепление на сухи и мокри пътни настилки [2][3]
• Сертифицирана за зимно шофиране и осигуряваща сигурност и сцепление на сняг (3PMSF)[4]
• Много дълъг живот благодарение на дълготрайните си работни характеристики [1] и дълъг пробег[5]

Отлични спирачни показатели на мокро и сухо за безопасно и уверено шофиране през цялата година [2][3].

Специални твърди протекторни блокчета със скосени краища за оптимално сцепление и спирачно поведение на сухи настилки. Докато в същото време иновативната смес за максимално сцепление подобрява гъвкавостта и сцеплението на мокри пътни настилки, независимо от температурата. Гарантираща увереност за едно сигурно и удобно пътуване за Вас и Вашите пътници.

benfit1

Сертифицирана за сцепление и сигурност на сняг [4].

V-образната шарка на протектора и 3-D застъпващите се ламели на MICHELIN осигуряват максимално сцепление и спиране на сняг през целия живот на гумата, за да се чувствате уверени, когато шофирате през зимата, независимо дали в планините или по магистралите. Сертифицирана за шофиране на сняг (3PMSF)[4].

4w 324 tire michelin crossclimate plus en us product in context signature 16 slash 9

Много голяма дълготрайност[5]

Голямата твърдост на протекторната шарка увеличава живота на протектора на гумата. Шосейната гума за четири сезона MICHELIN CrossClimate + гарантира с 28% по-дълъг пробег, позволявайки Ви да шофирате автомобила си средно с една година повече в сравнение с конкурентите. [6]

benfit3

Постоянно високо ниво на сигурност от първия до последния километър. [1][3]

Най-модерните технологии на MICHELIN “EverGrip” комбинират дизайн на протектора тип “Сълза”, ламели по цялата дълбочина на протектора и специална каучукова смес със силициев двуокис за максимално безопасност и дълготрайни работни характеристики през целия експлоатационен живот  на гумата. [1][3] Именно това отличава гумата MICHELIN CrossClimate + .

benfit4
MICHELIN CROSSCLIMATE+ Ревюта
Притежавате ли тази гума?
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Това е най-подходящата гума за мен?

25 размери подходящи за MICHELIN CrossClimate+

Fits your vehicle

MICHELIN CrossClimate+ 145/60R13 66T

етикетиране

Категория на горивна ефективност

D

Категория на сцепление с мокра повърхност

C

Категория външен търкалящ шум

68 dB

Широчина

145

Височина

60

Диаметър

13

Тobap

66

Скорост

T

Характеристики

3PMSF

ОСНОВНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ

(1) Както в ново, така и в износено състояние (износено състояние означава износено на машината (изгладено) до дълбочината на индикатора за износване на протектора съгласно Европейско правило за индикатора на износване на протектора ECE R30r03f) на гумата MICHELIN CROSSCLIMATE+ с размер 205/55 R16 91H е над прага за сцепление с влажна повърхност, определен в Правило № 117 на ИКЕ на ООН, в категория гуми „За сняг“ и в категория „Обикновени“ гуми.

(2) MICHELIN CrossClimate+ е удостоена с титлата 2-ра най-добра в спирането на сухо в сравнително изпитване, проведено от AutoBild на размер 195/65 R15, публикувано на 27 септември 2019 г .

(3) MICHELIN CrossClimate+ е оценена с клас "A" за сцепление на мокро по Европейската скала за етикетиране. 

(4) MICHELIN CrossClimate + е одобрена за употреба в заснежени условия (с маркировка 3PMSF). За да получат маркировка 3PMSF, гумите трябва да гарантират минимално ниво на сигурност и мобилност върху сняг.

(5) MICHELIN CrossClimate+ е удостоена с титлата най-дълъг пробег в дълготрайността в сравнително изпитване, проведено от AutoBild на размер 195/65 R15, публикувано на 27 септември 2019 г .

(6) MICHELIN CrossClimate+ осигурява с 17011 км по-дълъг пробег от средното за конкурентите, удостоверено в сравнително изпитване, проведено от AutoBild на размер 195/65 R15, публикувано на 27 септември 2018 г и средно годишно изминато разстояние от 13,194 км на година (в км на автомобил) т.е. 1,099 км на месец . проучване през 2017 г на Insee за Франция (https://www.insee.fr/fr/statistiques/2045167)

(7) Източник = Panel Sell Out GFK Passenger Car All Season (all Tier) - Период : 01/2018 до 12/2018.

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт