MICHELIN
CrossClimate SUV
 • Гуми за SUV – 4x4
 • 3PMSF

  3PMSF

 • За кал и сняг

  За кал и сняг

 • Всички

  Всички

9 размери подходящи

MICHELIN CROSSCLIMATE SUV

 • Гуми за SUV – 4x4

 • 3PMSF

  3PMSF

 • За кал и сняг

  За кал и сняг

 • Всички

  Всички

Сигурност за SUV, създадена да издържи при всякакво време

SUV версията на най-добре продаващата се всесезонна гума в Европа [7], MICHELIN CrossClimate SUV, проектирана за сигурност, създадена да издържи [5] и отличаваща се с дълъг пробег независимо от метеорологичните условия [4].

• Всесезонни SUV гуми за шосе и лек оф-роуд терен с висок фактор на сигурност за всякакви метеорологични условия
• Отлично сцепление на сухи и мокри пътни настилки [1][2]
• Сертифицирани за зимно шофиране и осигуряващи сигурност и сцепление на сняг (3PMSF)[3]
• Много дълъг живот [4] и дълготрайни работни характеристики [5]
• Подсилени страници [6] за мобилност през лек оф-роуд терен

Отлично спирачно поведение на мокро и сухо за сигурност и уверено шофиране през цялата година [1][2].

Специални твърди протекторни блокчета със скосени краища за оптимално сцепление и спирачно поведение на сухи настилки [1]. Докато в същото време иновативната смес за максимално сцепление подобрява гъвкавостта и сцеплението на мокри пътни настилки, независимо от температурата [2]. Осигурявайки на Вас и Вашите пасажери спокойствието, че ще пътувате сигурно и удобно, било то по шосе или по леки извънградски терени.

benfit 1

Сертифицирана за сцепление и сигурност на сняг (3PMSF)[3].

V-образната шарка на протектора и 3-D застъпващите се ламели на MICHELIN осигуряват максимално сцепление и спиране на сняг през целия живот на гумата [5], за да се чувствате уверени, когато шофирате през зимата, било то в планината, на магистрали или на лек оф-роуд терен. Сертифицирана за шофиране на сняг (3PMSF)[3].

cc suv benfit 2

Отлична дълготрайност с високо ниво на сигурност през целия живот на гумата [4][5].

Гума за SUV автомобил за всякакви видове терен със специфична конструкция, която комбинира твърда зона при подсилени страници и двоен каркас [6], за да гарантира мобилност при използване върху лек оф-роуд терен .

cc suv benfit 3
MICHELIN CROSSCLIMATE SUV Ревюта
Притежавате ли тази гума?
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Това е най-подходящата гума за мен?

9 размери подходящи за MICHELIN CrossClimate SUV

Fits your vehicle

MICHELIN CrossClimate SUV 215/70R16 100H

етикетиране

Категория на горивна ефективност

C

Категория на сцепление с мокра повърхност

B

Категория външен търкалящ шум

69 dB

Широчина

215

Височина

70

Диаметър

16

Тobap

100

Скорост

H

Характеристики

3PMSF

Fits your vehicle

MICHELIN CrossClimate SUV 235/60R16 104V XL

етикетиране

Категория на горивна ефективност

C

Категория на сцепление с мокра повърхност

B

Категория външен търкалящ шум

69 dB

Широчина

235

Височина

60

Диаметър

16

Тobap

104

Скорост

V

Характеристики

3PMSF

ОСНОВНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ

(1) - спирачно поведение на сухо - Изпитвания, възложени от Michelin и проведени от TUV SUD Product Service през 2016 г. на размер 235/60 R18. Сравнение на MICHELIN CrossClimate SUV и MICHELIN Latitude Tour HP.

(2) - спирачно поведение на мокро - MICHELIN CrossClimate SUV е оценена с клас "Б" за сцепление на мокро по Европейската скала за етикетиране.

(3) - 3PMSF - MICHELIN CrossClimate SUV е одобрена за употреба на сняг (с маркировка 3PMSF). За да получат маркировка 3PMSF, гумите трябва да гарантират минимално ниво на сигурност и мобилност върху сняг.

(4) - дълготрайност - Изпитвания, възложени от Michelin и проведен от ЦЕНТЪРА ЗА ТЕСТОВЕ DEKRA през 2016 г. на размер 235/60 R18. Сравнение на MICHELIN CrossClimate SUV и MICHELIN Latitude Tour HP.

(5) - дълготрайни работни характеристики - Както в ново, така и в износено състояние (износено състояние означава износено на машината (изгладено) до дълбочината на индикатора за износване на протектора съгласно Европейско правило за индикатора на износване на протектора ECE R30r03f) на гумата MICHELIN Cross Climate SUV с размер 275/45R20 110Y е над прага за сцепление с влажна повърхност, определен в Правило № 117 на ИКЕ на ООН, в категория гуми „За сняг“ и в категория „Обикновени“ гуми.

(6) - подсилена структура - За всички размери, с изключение на 215/55R18 99V, 215/65 R16 102V и 235/55 R17 103V

(7) - MICHELIN CrossClimate+ най-добре продаваната четирисезонна гума в Европа-Източник = Panel Sell Out GFK Passenger Car All Season (all Tier) - Период : 01/2018 до 12/2018  Обхват: Франция, Германия, Обединено кралство, Италия, Испания.

 

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт