MICHELIN
PILOT SPORT 5
  • Гуми за лек автомобил

MICHELIN PILOT SPORT 5

  • Гуми за лек автомобил

Вземете максимума от преживяването зад волана с автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport5.

Изживейте максимално всеки момент на шофиране, усилете спортното представяне многократно с гумата MICHELIN Pilot Sport 5, проектирана за дълъг живот(1).

  • Петото поколение спортна шосейна гума на MICHELIN 
  • Проектирана за отличен пробег и дълготрайни показатели(1)
  • Създадена да осигурява висока степен на реагиране за прецизно управление (2)
  • Максимално сцепление и спирачни показатели на мокри и сухи пътни настилки (3)
  • Високи показатели, съчетани с елегантна естетика

По-добро агресивно шофиране с възможност за изминаване на повече километри(1)

Почувствай възбудата от управлението на бързо подчиняващ се на команди автомобил в комбинация с изключителни показатели и максимален пробег с гумата MICHELIN Pilot Sport5 (1)(2). Усети изключително добрата чувствителност на автомобила при подаването на кормилните команди към пътя, създадена да осигурява отлично реагиране и прецизно управление, благодарение на технологията на MICHELIN “Dynamic Response” . Шофирай автомобила си по-дълго без да жертваш показателите с технологията “MaxTouch Construction”,  която разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване, в резултат на което животът на протектора се удължава.

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en features and benefits 1 nosignature landscape

Властвай над пътя уверено с гумите с дълготрайно сцепление(3)

Избери гумата MICHELIN Pilot Sport5 за максимално сцепление и спирачни показатели на мокро и сухо. Дизайнът на протектора  “Dual Sport” се характеризира с вътрешна страница с големи надлъжни канали, които изтласкват водата навън за по-добра сцепна сила на мокро, а външната страница е снабдена с твърди блокчета за по-добро сцепление на сухо. Позволявайки Ви да шофирате с увереност, докато се забавлявате.

michelin agb ww product pilot sport 5 en socialnetworks carousel benefit landscape 16x9 2 1

Когато показателите не отстъпват на естетиката

Стил и същност в едно с гумата MICHELIN Pilot Sport5 Дизайнът на страницата “Premium Touch” създава гладка, матово-черна визия с подобна на кадифе микро текстура. На кратки или на дълги разстояния, винаги пътувайте със стил, защото детайлите са от значение.  Автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport5 разполага с индикатор “Wear2check”, с помощта на който можете лесно да проверявате и следите износването на протектора. 

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en product in context 1 nosignature landscape

Това е най-подходящата гума за мен?

Важна правна информация

(1) - дълготрайност - дължаща се на технологията на MICHELIN “MaxTouch Construction”, която разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване и осигурява по-дълъг експлоатационен живот на протектора.
(2) - прецизно управление - дължащо се на технологията на MICHELIN “Dynamic Response”, която оптимизира предаването на кормилните команди към пътя като ви осигурява отлична реакция и прецизност на управление. 
(3) - спиране на мокро и сухо - дължащо се на технологията на MICHELIN за дизайн на протектора “Dual Sport”, която се характеризира с вътрешна страница с големи надлъжни канали за изтласкване на водата навън за по-добра сцепна сила на мокро и външна страница с твърди блокчета за по-добро сцепление на сухо.

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт