за електрически авто
MICHELIN
Pilot Sport EV
 • Гуми за лек автомобил
 • Гуми за SUV – 4x4
 • Електрически или хибриден автомобил
 • летни

  летни

35 размери подходящи

MICHELIN PILOT SPORT EV

 • Гуми за лек автомобил
 • Гуми за SUV – 4x4
 • Електрически или хибриден автомобил

 • летни

  летни

Електрифициран контрол на пътя[1][2],  създаден да издържи [3][4].

С електрифицираният контрол на пътя [2], създаден да издържи, екологосъобразните [5] гуми MICHELIN Pilot Sport EV дават възможност да шофирате електрическите спортни автомобили безшумно и забавлявайки се [7] 

• Лятна шосейна гума на MICHELIN от висок клас, предназначена за електрически автомобили
• Уверено управление [2], дори при висока скорост [1]
• Отлично сцепление на мокро за безопасно поведение в ново и износено състояние [3][4]
• Подкрепете околната среда без да правите компромис с удоволствието от шофирането
• По-висок капацитет на батерията с едно зареждане [6]
• По-нисък шум за безшумно шофиране [7]

Уверено използвайте пълния потенциал на Вашия електромобил!

Вдъхновени от опита на MICHELIN в шампионата Formula E, гумите MICHELIN Pilot Sport EV предоставят уверено управление, с 15% по-голяма твърдост на страницата [2], дори при висока скорост [1]. Насладете се на дълготрайно сцепление на мокро [3][4], благодарение на съединението ElectricGrip с централен профил с голяма твърдост за ефективно предаване на въртящия момент. Извлечете максималния потенциал на Вашия първокласен електрически автомобил, докато шофирате през лятото, без да правите компромис със сигурността си.

benefit 1

Подкрепете околната среда, без да жертвате удоволствието от шофиране!

Дайте своя принос към опазването на околната среда чрез дълготрайната[5][6], спортна гума с [5] екологосъобразен дизайн, създадена да издържи. MICHELIN Pilot Sport EV се отличава с конструкцията  MaxTouch, която осигурява максимално контактно петно, равномерно разпределение на силите при ускорение, спиране и завиване за дълготрайност на протектора. В момента на закупуването, тази гума е с въглеродно-неутрален статус, което е част от програмата на Michelin за финансиране на проекти, предназначени за абсорбиране или постигане на нулеви емисии на въглероден двуокис (5). Шофирайте по-дълго [6] ,без да се лишавате от удоволствието, което изпитвате докато шофирате  и подкрепяйте околната среда.

benefit 2

Енергично шофиране за по-дълги пътувания[6].

Шофирайте своя мощен електромобил по-дълго с добавения пробег от 60 км[6], който Ви предоставя гумата MICHELIN Pilot Sport EV. Съединението GreenPower осигурява висока ефективност на раменния блок и по-тънък горен пояс с по-малко суровини, които са комбинирани така, че да се подобри капацитета на батерията. Насладете се на шофирането без да се тревожите за разстоянието.

benefit 3

Насладете се на звуците и намалете шума[7].

Насладете се на 20% по-ниско ниво на възприемания шум[7] с безшумната гума MICHELIN Pilot Sport EV. Тази намаляваща шума гума използва Акустична технология за приглушавания на шумовия резонанс. Слушайте музика докато шофирате, а не шума от пътя.

benefit 4
MICHELIN PILOT SPORT EV Ревюта
Притежавате ли тази гума?
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Това е най-подходящата гума за мен?

35 размери подходящи за MICHELIN Pilot Sport EV

Fits your vehicle
Нова

MICHELIN Pilot Sport EV 235/45R19 99W XL

етикетиране

Категория на горивна ефективност

B

Категория на сцепление с мокра повърхност

B

Категория външен търкалящ шум

71 dB

Широчина

235

Височина

45

Диаметър

19

Тobap

99

Скорост

W

Fits your vehicle

MICHELIN Pilot Sport EV 235/55R19 105W XL acoustic

етикетиране

Категория на горивна ефективност

B

Категория на сцепление с мокра повърхност

B

Категория външен търкалящ шум

70 dB

Широчина

235

Височина

55

Диаметър

19

Тobap

105

Скорост

W

Характеристики

ACOUSTIC

Fits your vehicle

MICHELIN Pilot Sport EV 255/45R19 104W XL acoustic

етикетиране

Категория на горивна ефективност

B

Категория на сцепление с мокра повърхност

B

Категория външен търкалящ шум

72 dB

Широчина

255

Височина

45

Диаметър

19

Тobap

104

Скорост

W

Характеристики

ACOUSTIC

ОСНОВНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ

(1) - висока скорост - При спазване на ограниченията на скоростта, определени в Закона за движение по пътищата.

(2) Ъгъл на увличане на гумата - Вътрешно изпитване за ъгъл на увличане на гумата, проведен на машина през октомври 2020 г, върху размер 255/45 R19, сравняващо гумите MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (100%) с MICHELIN Pilot Sport EV (115%) .

(3) - сцепление на мокра настилка - MICHELIN Pilot Sport EV е с оценка "B" на Wet Grip Item на Европейската скала за етикетиране.

(4) - мокро сцепление при износено състояние - Нови и износени (износени означава изтрити на машина (изгладени) до дълбочината на индикатора за износване на протектора според европейския регламент за индикатор за износване на протектора ECE R30r03f), на 255/45 R19 MICHELIN Pilot Sport EV

(5) - потребление на енергия - MICHELIN Pilot Sport EV е с рейтинг "B" по Етикета за автомобилните гуми на Европейския съюз.

(6) - по-голям капацитет на батерията за HP EV - Вътрешно изпитване за съпротивление при търкаляне, проведено през октомври 2020 г на размер 255/45 R19, сравняващо гумите  MICHELIN Pilot Sport EV (6.7kg/t) с MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8.8kg/t). За електрически автомобил с маса 2151 кг и автономия от 540 км, тази разлика от 2.1 кг/т води до увеличаване на автономията с повече от 60 км, или над 10% от първоначалния пробег.

(7) - шумово замърсяване - Вътрешно измерване на шума, извършено през 2016 г на размер 245/45 R19 с автомобил KIA Cadenza. Измереното ниво шума е в диапазона "170-230Hz". Резултатите могат да се различават в зависимост от автомобила, гамата и размера на гумите, скоростта и пътните условия.

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт