4w 358 tire michelin pilot alpin five suv en us landscape 1

Кои зимни гуми са най-добри от гледна точка на безопасността?

Полезни съвети и препоръки за гуми за леки автомобили, SUV автомобили и ванове
Авто Публикувано Bibendum Hiver Полезни съвети и препоръки

Всичко, което трябва да знаете относно шофирането през зимата.

Шофирането при зимни условия се различава силно от шофирането през останалата част от годината: температурите падат и рискувате да попаднете в дъжд, сняг или поледица във всеки един момент.

В зависимост от стила ви на шофиране може да се нуждаете от специално оборудване, като сертифицирани зимни гуми, за да бъдете в безопасност на пътя – особено ако живеете или пътувате в планински райони и искате да сте сигурни, че времето няма да ви изненада.

Искате да оборудвате автомобила си със сертифицирани зимни гуми, но не знаете какво е правилното налягане в гумите? Или кога да преминете на зимни гуми? Или колко зимни гуми да монтирате на вашия автомобил? Прочетете нашите най-добри съвети относно безопасното шофиране в зимни условия и друга полезна информация, като нормативните разпоредби относно зимните гуми в България и извън нея.

Други статии, които може да ви интересуват

Използвате уеб браузър, който не се поддържа
Използвате интернет браузър, който не се поддържа от този уебсайт. Това означава, че някои функции може да не работят, както е предвидено. Това може да доведе до странно поведение по време на сърфирането. Използвайте или актуализирайте/ инсталирайте някой от следните браузъри, за да използвате пълноценно този уебсайт