ГУМИГУМИ ДИСТРИБУТОРИДИСТРИБУТОРИ СЪВЕТИСЪВЕТИ

СПРАВОЧНИК НА КУПУВАЧА

Гуми за всякакви метеорологични условия

michelin 18 XI 2015

Представете си една революционна „лятна“ гума, която спокойно можете да използвате през цялата зима. Тя е тук.

Въоръжете се за всякакви метеорологични условия. С един единствен комплект гуми за цялата година. Гумите за всякакви метеорологични условия MICHELIN CrossClimate съчетават най-доброто от технологиите за летни и зимни гуми. С интелигентна употреба на каучукови смеси, уникална протекторна шарка с V-образен дизайн и по-високоефективни ламели. Както подсказва името й, това е лятна гума, способна да предостави същите впечатляващи показатели и в зимни условия. Тя е също и първата лятна гума със зимна сертификация, чийто работни характеристики са толкова добри, че да получи маркировката 3PMSF.

Гумата за всякакви метеорологични условия MICHELIN CrossClimate предлага предимствата на летните гуми Michelin от гледна точка на безопасността и дългия пробег, както и основните характеристики на зимните гуми Michelin от гледна точка на сцеплението и спирането при шофиране в зимни условия.

Нова категория гуми
Гумите за всякакви метеорологични условия са нова категория гуми с впечатляващ спирачен път на мокри и сухи настилки, дълъг пробег и горивна ефективност. Това означава, че те предлагат сцепление и спирачен път като тези на най-добрите зимни гуми. Освен това попадат в един и същ клас с лятната гума с най-ниско съпротивление при търкаляне.

Можете да монтирате на автомобила си гуми за всякакви метеорологични условия по всяко време на годината
Основните причини да го направите включват:

  • Искате да използвате един комплект гуми през цялата година.
  • Шофирате на места, където температурите през зимата рядко падат под -5°C (в които случаи трябва да закупите зимни гуми).
  • Не можете да съхранявате и монтирате втори комплект зимни/летни гуми.


Всесезонни гуми в сравнение с гуми за всякакви метеорологични условия
Всесезонните гуми са допустими за зимна употреба. Въпреки това те се различават от гумите за всякакви метеорологични условия. А какви са предимствата на гумите за всякакви метеорологични условия MICHELIN CrossClimate в сравнение с всесезонните гуми?

Наскоро прегледани статии

Все още няма преглеждани статии

  • ЛЕК АВТОМОБИЛ
  • SUV - 4X4
  • ВАН – КАРАВАНА
Loader